![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Skąd: WWA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem, które muszę rozwiązać. Mam sobie dwa checkboxy. (nazwyjmy je A i B ![]() Chcę aby działo się coś takiego: B jest niedostępny (disabled) dopóki nie zaznaczę A. Jeżeli później B zostanie zaznaczone, to A staje się disabled dopóki nie odznaczę B. -------------------- Krzysztof Zalewski :: blog
---------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale w czym jest problem? chyba nie mamy dac Ci gotowca?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Skąd: WWA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie najlepiej jakby ktoś był łaskaw dać jakiegoś gotowca bo ja "Ni panimaju JavaScript"
![]() -------------------- Krzysztof Zalewski :: blog
---------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie na tym forum są bardzo negatywnie nastawieni do dawania "gotowców". Musisz sam pogooglać i spróbować znaleźć rozwiązanie. Jak wrócisz i będziesz miał z nim jakiś problem - z chęcią pomożemy
![]() -------------------- Językiem którym najlepiej operują wszyscy programiści są przekleństwa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli masz tylko te dwa checkbox'y, i chcesz je "switchowac" to uzyj raczej typ radio.
-------------------- Code developer
tel.: +39.041.2750223 mob.: +39.340.5081178 e-mail: m.luberda@arzanadv.it Arzanà S.r.l. - web marketing - komunikacja - serwisy www |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:46 |