![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 15.02.2004 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam dwa pytania do osób korzystających z narzędzia "activeCollab" (http://www.activecollab.com/):
1. Jaka jest różnica pomiędzy zadaniem (project -> milestone -> checklist -> task), a biletem (projekt -> ticket)? 2. Do czego służy "checklist"? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Milestone
Ticket (nie znalazlem polskiej wersji) Co do checklist to nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze ma takie samo znaczenie jak ToDo List czyli lista zadan do wykonania. W praktyce stosuje sie to tak, ze Milestone odpowiada za zadanie na wykonanie ktorego jest okreslona ilosc czasu, Ticket jest to zadanie zlecone zazwczaj z zewnatrz przez klienta lub dzial marketingu, a ToDo jest to luzna lista rzeczy do zrobienia. Na przyklad: Milestone: Budowa modulu zarzadzania uzytkownikami (deadline 12.12.2007) Ticket: Podstrona "Klienci" zle wyswietla sie pod IE (otworzyc milestone, po zakonczeniu zmienic status na Rozwiazany) Todo: - Sformatowac kod - Napisac komentarze do klas User i Group - Wyczyscic szablony z niepotrzebnych komentarzy Dreamweavera -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:33 |