![]() |
![]() |
-zmiennik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam wszystkich.
Szukałem w tym panelu admina, ale nie moge znaleść opcji na w/w temat. Chciałem aby po wciśnięciu na banner na samej gorze forum przełączało mnie do konkretego linku (do innej strony), albo utworzyć nowy przycisk obok "FAQ" "Search" itd który by otwierał link o który mi chodzi. Mam tam też taki przycisk jak "home" możliwa jest jego edycja? Z góry dziekuje za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Weź człowieku napisz po ludzku, dobra? Nic z tego się nie da zrozumieć!
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-zmiennik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak masz forum to na zazwyczaj na górze masz takie przyciski jak: "FAQ Search Memberlist Usergroups Profile"
1.Czy jest możliwe wstawienie nowego przycisku obok nich który będzie otwierał konkretny link np (www.blablabla.pl) 2.Czy jest możliwość zamiast tego zmienić link który jest otwierany po kliknięciu na baner. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest możliwość ale musisz mieć możliwość edycji kodu forum. Z poziomu panela raczej niema na to szans.
|
|
|
-zmiennik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tzn mam też tam przycisk obok nich o nazwie "Home" , ale jak go wciskam to mi sie poprostu odświerza forum...jak mam go wyedytować, żeby przenosił mnie do innej strony? Jakieś konkrety prosze bo ja zielony jestem w tym temacie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy ty chcesz zmienić linki co są w menu na forum? Jakie to forum phpBB?
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
-zmiennik- |
![]()
|
Goście ![]() |
http://insanestyle.freehostia.com/ Tam jest strona i forum. Ze strony do forum przechodze bez problemu, ale odwrotnie to juz nie tak łatwo...
Narazie tymczasowo zrobiłem takiego linka, ale on otwiera strone w nowym oknie...wiec taka troche lipa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:43 |