![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jaką polecacie książke o tematyce DHTML
![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Skąd: Truskaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za 25 nic porzadnego nie kupisz
![]() Ja mam Dymanic HTML Heliona i kosztowal chyba cos kolo 50 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za 25 zl to moze ci sie uda kupic jakas cwiczeniowke do DHTMLa ktora i tak ci nic nie da ... lepiej poszperaj w sieci za jakimis tutorialami itp zaoszczedzisz kase ... wierz mi
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a moze narazie sama jave a potem reszte se kupie
![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JavaScript jak już i tutaj też nic ciekawego za 25zł nie znajdziesz.
-------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba że w formacie PDF
www.e-biblioteka.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.e-biblioteka.pl/www/static/p.php?293
99 zł za e-book, to jak dla mnie trochę za dużo, tymbardziej, że wersja papierowa jest tańsza: http://www.mikom.com.pl/katalog.nsf/ksiazk.../isbn8372792283 -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 13:49 |