![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zerknijcie na to
mam problem bo nie moge ustawić szerokości poszczególnych kolumn tak jak bym chciał, np kolumny: Z,R,P są za wąskie. jak mam to ustawić żeby określać szerkoości kolumn. dodam że <td width="70"> nie działa. czy może to być przez użycie rowspanów i colspanów? dlaczego tak się dzieje? pomocy kod tabeli -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak też próbowałem, może przy tak szerokiej tabeli juz nie można ingerować w szerokość poszczególnych kolumn i zostają one automatycznie ustalane? jak myślicie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna, ale kwestia czy sie mieszcza
pamietaj ze jak na gorze masz wiersz o szerokosci 200px, pod tym 4 wiersze i kazdy ustawisz na 200px, to nie wiele pomoze, bo zmieszcza sie 4 wiersze po 50px zakrecilem ;] -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
spoko nie zakręciłeś
![]() tylko rzecz w tym że w tym kodzie który podałem na początku nie ma podanych żadnych szerokości a dodając szerkość kolumny <td>PKT</td> nic się nie zmienia a przecież żadna kolumna powyżej tej nie jest określona szerokością. z css nie działa, do Twojego kodu dorzuciłem jeszcze atrybut wysokości i ten działa więc ja już nie wiem o co chodzi... problem nadal nie jest rozwiązany... Ten post edytował szpakoo 2.11.2007, 16:23:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myślę że o to Ci chodziło kolego
Kod <table border="1" width="3500">
<tr height="50"> <td colspan="53"> TABELA ORANGE EKSTRAKLASA 2007/2008</td> </tr> <tr> <td rowspan="3" width="20">lp</td> <td rowspan="3" width="100"> NAZWA </td> <td colspan="17" width="1100"> WSZYSTKIE MECZE </td> <td colspan="17" width="1100"> DOM </td> <td colspan="17" width="1100"> WYJAZD </td> </tr> <tr> <td rowspan="2">M</td> <td colspan="8"> CAŁY MECZ </td> <td colspan="8"> 1P </td> <td rowspan="2">M</td> <td colspan="8"> CAŁY MECZ </td> <td colspan="8"> 1P </td> <td rowspan="2">M</td> <td colspan="8"> CAŁY MECZ </td> <td colspan="8"> 1P </td> </tr> <tr> <td>PKT</td> <td width="130">Z</td> <td width="30">R</td> <td width="30">P</td> <td>BILANS</td> <td>PASSA</td> <td>STRZ / NIE</td> <td>>2.5</td> <td>PKT</td> <td>Z</td> <td>R</td> <td>P</td> <td>BILANS</td> <td>PASSA</td> <td>STRZ / NIE</td> <td>>1.5</td> <td>PKT</td> <td>Z</td> <td>R</td> <td>P</td> <td>BILANS</td> <td>PASSA</td> <td>STRZ / NIE</td> <td>>2.5</td> <td>PKT</td> <td>Z</td> <td>R</td> <td>P</td> <td>BILANS</td> <td>PASSA</td> <td>STRZ / NIE</td> <td>>1.5</td> <td>PKT</td> <td>Z</td> <td>R</td> <td>P</td> <td>BILANS</td> <td>PASSA</td> <td>STRZ / NIE</td> <td>>2.5</td> <td>PKT</td> <td>Z</td> <td>R</td> <td>P</td> <td>BILANS</td> <td>PASSA</td> <td>STRZ / NIE</td> <td>1.5</td> </tr> </table> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:46 |