![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem prosty system newsów. składa się on z panelu administratora, dodaj.php, kopiuj.php, archiwumnewsow.php (jest jeszcze kilka innych "modułów" - one działają bezproblemowo).
Chciałbym, aby do pliku newsy.txt były zapisywane świeże newsy, natomiast po jakimś czasie użytkownik by przeładowywał do archiwum newsów. Niestety, kiedy chcę przeładować dane, dział "archiwum newsów" jest pusty. Próbowałem ustawiać uprawnienia ("r", "r+" itp.) i nic nie działa. Pliki mają chmody 777. POMOCY! Oto kod:
Ten post edytował bartisz 1.11.2007, 19:35:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole i dodaj bbcode
Po co to? Zobacz, jakie argumenty przyjmuje funkcja copy" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual.
Pozdrawiam, -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:06 |