![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój problem:
1. Jakiś czas temu wykupiłem domenę która teraz wygasa. 2. Chciałbym jednak zamówić tą samą domenę w innej firmie, ponieważ jest taniej ![]() Ile musiałbym czekać na ponowną możliwość zamówienie tej samej domeny, gdy np. obecna wygasa dziś ![]() pozdrawiam, dzieki za podpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba rok, z tego co się orientuję
![]() Trzeba było pomyśleć i przetransferować domenę za wczasu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zależy od firmy w której wykupiłeś domenę. W nazwa.pl jeszcze 2tygodnie po wygaśnięciu domena jest niedostępna i masz szansę opłacić fakturę. A po tym czasie możesz ponownie zarejestrować domenę. Nie wiem jak u innych rejestratorów. Ale napewno nie rok
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba NASK blokuje standardowo przez dwa tygodnie ... ale podobno może ten czas wydłużyć i dla niektórych klientów (w znaczeniu pośredników) blokuje nawet trzy miesiące - nie wiem jak to z regulaminem jest ani jak się z tego rozliczają ale wygląda na to, że lepiej tak nie kombinować bo ktoś może Cię szybko uprzedzić
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hejka
A czy ktoś się orentuje jak to jest rejestratorem "domenomania.pl" ile ten czas moze trwać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla domen .pl zasady ustala NASK a nie domenomania.pl więc czas taki jak wszystkich innych domen .pl
Pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 23:47 |