![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 3 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Gdańsk / Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napisac w PHP takie cos:
1. Przez 90 minut ma mi wyswietlac losowe teksty. np. po 2minutach PHP jest extra po 10. PHP jest duper extra. To niema byc przez 90min i co minute nowy to ma byc w losowych minutach. ktos moze mi powiedziec jak to napisac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2007 Skąd: http://localhost/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zamieżam za ciebie pisać liecz podpowiem jak to możesz rozwiązać jeżeli nie ma to mieć jakiś zabezbieczeń to odświeża co 2 min i pokazuje losowy tekst albo ajax. A jeżeli np. 10 min ma mieć jakiś tekst to w coockes zapisujesz iel minut juz sie odsiwerza i co ma wtedy robic
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 3 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Gdańsk / Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzieki
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 2 Dołączył: 10.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pliczek "aaa.php"
utwórz jeszcze pliczek "wylosowane.txt" trzeba jeszcze ten skrypt zabezpieczyć, ale sądzę, że to co napisałem może Ci się przydać ;]. Dodaj jeszcze pętle która odświeża się co minutę i sprawdza czy jest jedną z minut wylosowanych. A potem już tylko wylosować jakiś tekst ;]. Pozdro Ten post edytował wieprzucpp 31.10.2007, 22:26:20 |
|
|
![]()
|
|
thx jesli jest mozliwosc dodania tobie tego ze pomgol to dodam i napisze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:13 |