![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam klasę napisaną w Ajaxie która umożliwia autuuzupełnianie inputa o dane pobrane z osobnego pliku... Wpisuję a pokazuje mi wszystkie wyrazy z osobnego pliku gdzie znaleziono "a". Myśłę, żę każdy wie o co chodzi w autouzupełnianiu ![]() Ale... tych danych jest dużo, chodzi o zrobienie bazy miast w potaci Miasto * Drugie Miasto * Trzecie Miasto * Czwarte Miasto itd. To musi wyglądać tak:
itd. Ja na razie mam cosik takiego:
Wyświetla mi tak jak chcę czyli w postaci listy: Miasto Miasto Drugie Miasto Trzecie Miasto Czwarte No i okej skrypt łapie, ale chyba logiczne że nie będę kopiował tego kilkaset razy by skrypt mi to zczytał ![]() Czyli muszę napisać coś co podzieli mi cały mój zbiór miast w postaci Miasto * Miasto * Miasto na Miasto Miasto Miasto bez konieczności ręcznego kopiowania tego fragmentu:
czyli dodawania kolejnego numeru elementu z tablicy... Myślałem o zrobieniu pętli... ale na myśleniu się skończyło ![]() Jeśli coś nie jest dla Was jasne proszę pisać pozdrawiam Ten post edytował webber 30.10.2007, 17:08:12 -------------------- "CSS is like a girlfriend. No matter how hard you try, she will always interpret it a different way."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:13 |