![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
porcjowanie jakotako mi dziala, znaczy porcjuje mi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ale... gdy wyszukiwanie zalacze i wynik bedzie 7 (wyswietla mi po 5) to pzrelaczajac na nastepna strone, pojawia mi sie juz cala reszta, poporcjowana... znaczy sie nie wiem, jak porcjowac tylko dane wyniki wyszukiwania
zmienne ktore pobnieram z wyszukiwania:
bede wdzieczny za kazda pomoc... Ten post edytował gojira 30.10.2007, 12:57:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
edytowalem pierwszy post... ale ja juz mam sortowanie tak ze po sortowaniu
mam takie zapytanie... zapytanie dziala ok, ale nie wiem co zrobic w kodzie ktory podalem wczesniej, aby poprzez php (zadnych JS) zapamietalo mi wyszukiwanie i porcjowalo tylko po tych wynikach... zeby lepiej pokazac o co chodzi, to strona moja: http://info.wsisiz.edu.pl/~makowsm0/produkty troche uproszczona, ale na bajery przyjdzie czas potem Ten post edytował gojira 30.10.2007, 13:01:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przekazuj w sesji slowo szukane, albo za pomoca $_GET
|
|
|
![]()
|
|
o ile dobzre rozumiem, to wlasnie to robie... getem wysylam wyniki wyszukiwania
zmiennymi ktore edytowalem na peirwszym poscie, wylapuje je i umieszczam w linku... problem w tym ze chyba cos tak skopalem i niezabardzo wiem co |
|
|
![]()
|
|
po pierwsze
jak nic nie wyszuka, dalej widze stronicowanie, dlaczego? nie zliczaj wszystkich rekordow, a jedynie te wyszukane wpisalem literke "a" w wyszukiwaniu, nie widze zeby byla przekazywana dalej w linkach od stronicowania |
|
|
![]()
|
|
wyswietlanie poprawione, ale nadal nie wiem czemu nie przekazuje... przeciez samo sortowanie dziala, a wiec getem pzresylam dane...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:15 |