![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otóż chciałem się was spytać ponieważ chciałem zrobić dynamiczne, na jednej stronie wybierania.... znalazłem takie coś:
Zobacz ale niestety nie podłącze do tego php, bo chce te opcje wybierać z bazy. Czy ktoś się natknął na takie coś ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale mam z tym mały problem... bo chcę wyciągać to z bazy i mam coś takiego, formularz:
i w sekcji head:
i teraz wyciąganie z bazy... :
i niewybiera mi danych z bazy..... a wpisy w bazie są.... i plik ajax.js w katalogu gdzie ten plik.... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a polaczenie z baza masz? bo ja nie widze a i nie wspomniales o tym nic
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Chciałbym podpiąć swoją uwagę do tego posta, ponieważ chciałbym się zapytać czemu pobrane dane z bazy nie zawierają polskich znaków, w phpmyadmin są polskie znaki, na stronie są ale w tym optionach już nie ma zastąpione są pytajnikami. Czy jest na to jakaś rada ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:20 |