![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Od pewnego czasu sklejam design. Byłoby wszystko wporządku, gdyby nie fakt, że jego szerokość to 1180px i ma się on rozciągać pod większe rozdzielczości. W tym celu zastosowałem w arkuszu styli width:100% dla poszczególnych divów i całego body, dodając także repeat-x dla teł z ostatnich divów. Jednak nic to nie pomogło, bo w rozdzielczości 1024x768 strona się rozleciała. Myślałem o zastosowaniu min-width, ale to akurat rozwiązanie tylko dla FF i Opery. nIEszczęsny nie łapie tego. Nie mogę też zmniejszyć o te 156px elementów z prawej strony. Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł, który mógłby pomóc w rozwiązaniu mojego problemu? Podaję fragment arkuszu CSS:
Ten post edytował Koniczynka 27.10.2007, 11:02:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj: Lista bugów przeglądarek , a rozwiązanie swe znajdziesz...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:57 |