![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
W forum phpBB jest mozliwosc blokowania wpisow jeden za drugim (tak zwany flood)
jak to uczynic na stronie ![]() wystarczy jakis pomysl wskazowka Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ustawiasz cookie na okreslony czas i jesli jest ustawione, to blokujesz wpis.
2. Sprawdzasz ostatni wpis z danego IP/hosta i jesli roznica czasu jest mniejsza od okreslonego przez Ciebie, to blokujesz. 3. Tj. 1 tylko na sesjach. -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
2 jest rewelacyjna gdyz nie lubie sesji
![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sesje sa bardzo mile i nie wiem, czemu tyle ludzi sie do nich zraza :?:
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
Czytalem wiele helpow na ten temat i nie znalazlem jeszcze takiego ktory by mi wszystko bardzo ladnie to wytlumaczyl
Moze jakis ulom jestem ale nie qumam tego Skoro nie rozumiem wole nie stosowac i opracowalem swoj sposob zabezpieczania logowania itp. odrazu przechodze na zmienne w URL-u Jezeli mozesz mi przyblizyc sesje bede wdzieczny [gdyz swoj swemu to wytlumaczy tak aby ten pierwszy to zrozumial] jak mozesz podczepic do tego odrobine kodu Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Postaram sie jutro rano, bo zaraz wybieram sie na zasluzony odpoczynek.
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja jakos tez nie rozumiem sesji i koniec!
-------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
dlatego mam nadzieje ze ktos nam [ludziom malej wiedzy sesyjnej] wytlumaczy jak to dranstwo dziala
![]() Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do sesji to wyslalem ostatnio hyperowi moj artykul o sesjach i jak Bog da
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
a czy mi mozesz podeslac
![]() ![]() itsme@div.pl -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak tylko bede w domu podesle ci go.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:54 |