![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
chciałbym,aby na pustej stronie pojawiło się losowe pytanie z bazy a po kliknięciu przycisku "Pokaż Prawidłową Odpowiedź" pojawiła się pod spodem.obok drugi przycisk do wyświetlenia kolejnego losowego pytania ale bez powtarzanych.
chciałbym też żeby pojawiły się 3przyciski: Wiem,Niepewny,Nie Wiem i potem już tej osobie nie pojawiało się pytanie jeśli zna odpowiedź.np wiem=100%,niepewny 50%,nie wiem 0%. 100% się nie wyświetlają ponownie. 50% są powtarzane są potem razem z losowymi ale tylko raz. 0% są powtarzane są potem razem z losowymi 2razy. zrobiłem tabelę id,question,answer. ![]() <input name="question" type="submit" value="Question" /><br /> <input name="answer" type="submit" value="Answer" /><br /> <input name="hints" type="submit" value="Hints" /><br /> <?php if (isset($_POST['question'])) { $query = "SELECT * FROM quiz ORDER BY RAND() LIMIT 1"; $result = mysql_query($query); while($row = mysql_fetch_array( $result )) { echo $row['question']; } } else if (isset($_POST['answer'])) { echo "\nanswer"; } else if (isset($_POST['hints'])) { echo "\nhints"; } ?> Ten post edytował Ninanoki 25.10.2007, 17:10:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgłoś się z konkretnym problemem, a nie z całym pomysłem! Jeśli jesteś bardzo leniwy zapraszam na dział ogłoszeń płatnych.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i dodać poprawny tag do tematu. W innym przypadku wątek zostanie zamknięty. PS:proszę również o używanie BBCode -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 07:48 |