![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zasadzie wszystko jest w temacie , najlepiej jeszcze żeby był darmowy. Chodzi mi głównie o tworzenie ładnych odnośników, bannerów, itp.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepszy jest Adobe PhotoShop tuż za nim Corel PhotoPaint... ale to jak masz kilkaset zł w kieszeni... Z darmówki najlepszy, jakim się posiłkowałem jest GIMP.
Ale do robienia fajnych banerków i innych bajerków trzeba mieć nie dobry program, tylko świeże pomysły, wyczucie i pewien zmysł artystyczny. A zrobić można nawet i Windowsowym Paint'cie. Pozdrawiam i życzę powodzenia. -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z darmowych fajny jest także Paint.net :-)
-------------------- rabinek.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ja od kilku lat używam tylko GIMPa. Coprawda nie projektuję www od strony graficznej, ale do czysto kosmetycznych zastosowań w zupełności wystarcza (aż nadto).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mimo wszystko nie znam lepszego narzędzia od photoshopa, ale to doświadczenie. Wiem co gdzie i jak, nie muszę się bawić w nim w metodę prób i błędów
![]() A znajomym polecam pain.net i gimp'a. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wczoraj zassałem gimpa i stwierdzam że w zupełności mi on wystarczy, jednak zrobiłem kilka odsyłaczy do mojej stronki, w sumie to morze i ładnie mi one wyszły ale są troche "odpustowe", gryzą się z całą stroną. Dlatego podrzuccie mi linki do stron z gotowymi odsyłaczami, bo sam nie znalazłem żadnej ciekawej. Jak się napatrzę to morze złapię wyczucie i gust ;-) . Pozdro
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zdziwiony jestem że nie ma tu podanych wersji!
Ja polecam Photoshop CS3 Ten post edytował Piotrwusek 1.11.2007, 19:31:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To prawda, CS3 jest naprawdę zdecydowanie wygodniejszy i szybszy od poprzednich wersji.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2005 Skąd: Białowieża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm... istotnie, świat grafików jest podzielony na gimpowców i photoshopowców. Jestem zdania, że w Photoshopie zrobisz to samo co w Gimpie... jednak 5x szybciej.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:42 |