![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od ładnych kilku dni mam problem z forum. Codziennie muszę się logować, informacje najwyraźniej nie są zapisywane w cookie na dłużej niż 24h. Czy problem jest po mojej stronie (problem mam tylko z forum.php.pl) czy to nowa polityka forum?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie, ciacha są na dluzej. Problem z logowaniem moze masz dlatego ze zmienasz czesto IP? IP do zapamietanego logowania tez jest brane pod uwage.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba tylko u Ciebie u mnie w domu (FF) i w pracy (Opera) działa OK.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IP do zapamietanego logowania tez jest brane pod uwage. Neostrada Rulez! I wszystko jasne ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
jezeli komus bardzo to przeszkadza to moge wyłączyć, lub mozna używać proxy np w3cache.icm.edu.pl:8080, obie opcje oczywiście zmniejszają bezpieczeństwo
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dla mnie to nie jest raczej żaden problem. Po prostu rano muszę poświęcić sekundę dłużej żeby się "dostać na forum"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Od dzisiaj mam to samo co ~sztos. Co wejdę na forum to jest wylogowany :| wcześniej tego problemu nie było. Niby problem mały ale upierdliwy
![]() PS: używam Opery |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
jeśli masz zmienne ip to tak jest. zaraz poszperam w configu tyle ze obniza to bezpieczenstwo
edit: powinno być ok |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam zmienne IP ale niemam takiego problemu, za każdym razem jak wyjde z forum i wróce to jestem zalogowany. Dopiero jak usune cookies to wtedy po wejściu mam wylogowany.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli komus bardzo to przeszkadza to moge wyłączyć, lub mozna używać proxy np w3cache.icm.edu.pl:8080, obie opcje oczywiście zmniejszają bezpieczeństwo ![]() w3cache.icm.edu.pl juz niedlugo przestanie dzialac dla podmiotow innych niz zarejestrowane w serwisie ![]() Ale w przypadku Neo mozna uzyc w3cache.tpnet.pl:8080 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:32 |