![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Eirik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Znalazłem gdzieś bardzo mi przydatny kod ładujący pole typu select wartościami z tabelki
Problem w tym, że po przeładowaniu strony lista nie pamięta wyboru. Oczywiście, trzeba wstawić w zmienną $Lista warunek sprawdzający, coś na wzór tego: tylko zamiast K i M musi być sprawdzona wartość zmiennej $row (jak mniemam) Możecie podać, jak to dopisać i w którym miejscu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
-Eirik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie wiem, co ma być zamiast "wybranawartosc".
Wartość wybieram właśnie z tej listy, po odświeżeniu ma się ustawić z powrotem na wybraną pozycję. Wpisałem tam $_POST['Name'] //Name to nazwa tego pola listy ale nadal ustawia się na pierwszą pozycję |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja napisałem w warunku row['name'] a ty masz pierwsza literę dużą powinno być row['Name']
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
-Eirik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Bingo!
![]() Wielkie dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |