![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic odtwarzacz nulsofta ( winamp ) z odtwarzaczem video + audio nsv roszerzenie ten odtwarzacz poprzez www protokul mial by dzialac ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
<<śmiech>> to może dodaj jeszcze do tego windowsa na php... powiedz co chcesz osiągnąć bo to co piszesz jest sraszne
![]() dzisiejsze odkrycie - http://phpmotion.com/ - może o takie rozwiązanie chodzi -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
inaczej to sformuuje
Chodzi mi o wywolanie playera winampa . Jak nie raz mamy mozliwosc ogladania filmow itp przez aplikacje windows media player gdzie apel przegladarki wlancza nam windows media player. Tutaj chodzi mi o to samo tylko ze nie ma wlanczac sie windows media player lecz winamp. A czemu winamp, gdyz WMP nie obsluguje roszerzenia *nsv, ktore jest wysylane z serwera stream dzieki czemu mozemy oglada cobraz i sluchac dzwiek. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie ma takiej opcji (i dobrze). to zależy od ustawień komputera, od tego w jaki sposób windows otwiera dany rodzaj pliku. - tego nie możesz zmienić... najlepiej pozwól userom ściągnąć ze strony kodeki dla wmp, albo napisz instrukcje otwierania pliku w winampie
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku co ty gadasz. Jak cie słucham to nie dobrze mi sie robi . WOgole nie wiesz co piszesz. WMP nie osbługuje *NSV. Jest to roszerzenie ktore dziala tylko na winampie.
Wiec nie pisz o kodekach. Bo oczekuje odpowiedzi ludzi co sie znaja a nie jak ty nie znaja. Wiec ponawiam pytanie czy ktos zna apel na wywolanie winampa . Troche juz robilem w tym i jak na razie wszytko jako tako dzial atylko pod IE podwarunkiem ze jest zezwolenie na activeX wlanczanie pluginow. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nauczysz się pisać poprawnie w języku polskim i przestaniesz rzucać mięsem to masz szanse na odpowiedz.
|
|
|
![]()
|
|
to był zbędny komentarz czemu mnie krytykujesz nic ci nie zrobiłem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dwa konta kolega zrobil na forum?
![]() zapomnij o winampie przez www -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aua kłuje w gały
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
no admin o tym że niby mam 2 konta napisałeś ale o tym że ich nie mam i ustaliliśmy to przez pm to nie napisałeś
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra wracamy do tematu ..... i sory ze mnie ponioslo .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:31 |