![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Znów mam problem. Chodzi o możliwość usuwania plików z danego katalogu.
Skrypt:
Hm. Nie wiem dlaczego, ale wyświetla, że błędna linijka to:
Dlaczego?? Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Ten post edytował Eron 23.10.2007, 18:55:44 -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przyjrzyj się raczej tej linijce
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm. zmieniłem na:
i dalej nie działa ![]() -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Pokaż komunikat błędu.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /var/www/sites/yoyo.pl/e/r/erykwojdyla/news_delete.php on line 51
-------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj jeszcze jedna } przed else
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Nie dziala
![]() ale sam sobie chyba jakoś poradze ![]() dzięki wszystkim za pomoc -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz balagan z zamykaniami nawiasow - jest ich za duzo, rzuc okiem tu:
-------------------- i'm so goth i make happy meals cry
|
|
|
![]()
|
|
Eh. Faktycznie. Działa. Dzięki wielkie.
![]() W związku z tym, chciałbym zapytać jaki polecacie mi edytor do php? Bo niestety jeszcze korzystam z notatnika, ale chciałbym się na coś przerzucić. (oczywiście pod windę) -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 16:03 |