![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
mam problem nie moge przesłać zmiennej metodą POST z pola select ,
przesyła sie zmienna 'jednostka' , bez żadnych wartości , pewnie źle to zrobiłem , dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdz :
miales pare bledow |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz pole listy jest puste , lista sie rozwija , ale nie ma w niej żadnych danych
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widocznie $wynik['id'] jest puste i nic sie tam nie znajduje ... wprowadziales jakies dane do bazy ? co ma byc w id ?
|
|
|
![]()
|
|
w tabeli 'USERS' mam kolumnę 'jednostka' , i tam są dane
i teraz chcę aby te dane były do wyboru w polu select w formularzu , a potem wartość którą wybiorę była przesłana formularzem do skryptu upload.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
w tabeli 'USERS' mam kolumnę 'jednostka' , i tam są dane
i teraz chcę aby te dane były do wyboru w polu select w formularzu , a potem wartość którą wybiorę była przesłana formularzem do skryptu upload.php |
|
|
![]()
|
|
w momencie kiedy zrobisz zapisz powinno sie wykonac zapytanie czyli:
Ten post edytował bigart 23.10.2007, 14:58:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dokładniej to:
i potem w pliku akcji formularza:
albo czegoś nie zrozumiałem.. |
|
|
![]()
|
|
Witam ,
robię trak jak sugerowaliście ,ale mam błąd ,
Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in C:\Program Files\VertrigoServ\www\index4.php on line 4 nawet na necie nie mogę znaleźć przykładu pola select , z danymi z bazy , wszędzie są wartości definiowane przez użytkownika. I o ile w skrypcie w pierwszym poście jaki napisałem jakims cudem udało mi sie zrobic tak ze pole select pobiera dane z bazy sql , to nie wiem potem jak ją przesłać do skryptu. Zrobiłem tak:
i w polu select mam dane z bazy , ale za chiny nie wiem czemu zmienna "jednostka" , która jest przekazywana do skryptu upload jest pusta, mimo że wybieram w niej jakąś wartość. Ten post edytował kozioł 29.10.2007, 14:03:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:12 |