![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem chce wyswietlic foldery wg liczby ktora znajduje sie na poczatku nazwy kazdego folderu mam takie kod .. on powoduje wyswietlenie wszystkich folderow ale wedlog daty dodania ...
powiedzmy ze w tym folderze pliki mam foldery 3_filmy 5_inne 4_teledyski 2_zdjecia 1_obrazki w takiej kolejnosci je utworzylem i w takiej beda wyswietlone ... a u mnie chodzi o to zeby wyswietlilo mi je wg. tej cyfry znajdujacej sie na poczatku... pomoze ktos ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 2 Dołączył: 9.05.2007 Skąd: INTERNET Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Manual Twój przyjaciel:opendir
-------------------- "There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't"
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacze czy dziala .. z gory wielkie dzieki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma to jak póścić naukę w las
![]() Zliczanie grafik z folderow ?! jak ?! Zamykam, jeden problem/zagadnienie = jeden wątek. Kontynuuj tam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 14:55 |