![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Moje pytanie dotyczy konfiguracji dość popularnego edytora TinyMce. Jak wiadomo można ustawić w nim albo adresy względne albo bewzględne obrazków. Adresy bezwględne są fajne bo można dzięki nim kopiować całą stronę i wszystko zostaje na swoim miejscu. Mają jednak wadę. Nie mogę stosować ich (a bardzo chciałbym) ze względu na to że panel edycji artykułu jest w innym katalogu niż index.php. Adresy bezwzględne powodują to że obrazki nie pokazują się albo w panelu edycji albo na stronie głównej. Wie ktoś czy da się temu zaradzić ? -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 23.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
TINYMCE - po kilku stronach i panelach CMS do nich mam dość tego skryptu - owszem potężna rzecz ale burdel jaki robi w kodzie HTML gdy używa go laik jest przerażający.
Jeśli możesz nie stosuj go ![]() -------------------- openSuse, Eclipse i Aptana - daje rade
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:54 |