![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Próbuję zrobić logowanie do panelu administracyjnego, ale nie wiem dlaczego(robiłem to już kilkanaście razy) NIE DZIAŁA!! Nie wywala mi żadnego błędu, ale po prostu --> nie działa(nie reaguje)
kod:
Proszę o szybką odpowiedź. Z góry wielkie dzięki/ Pozdrawiam. -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze co kopie po oczach to:
w ' ' to wsadz ![]() ZAWSZE NA POCZĄTKU SKRYPTU!!! @edit: if(isset($_POST['login']) && isset($_POST['haslo'])) obejmuje cały formularz czyli wychodzi na to że gdy istnieje $_POST to wyświetla formularz :/ A powinno być że gdy nie istnieje to wyświetla formularz a gdy istnieje to sprawdza wartości ![]() Ten post edytował colinQ 21.10.2007, 16:35:53 -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie.
mam takie cos:
ale dalej nie dziala. POMOCY! -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze jakis komunikat błędu podasz?
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
napisalem ze nie wywala mi bledy, tylko nie dzila, tzn.nie reaguje. wpisuje poprawnie login i haslo, a on zamiast przeniesc mnie do innej strony, tak jakby tą odświeżał;/
Dzieki wszystkim za chęci pomocy. W końcu mi się udało. Dzieki! -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezależnie od tego, czy to to powoduje błąd czy też nie, jak napisał @colinQ session_start musi być na początku skryptu, a u Ciebie gdzie jest?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:27 |