![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam pytanie czy da sie zrobic taki trick wykorzystujac onmouseout i onmouseover aby zmienialo sie tlo div'a? taki efekt latwo osiaglem w komurce tabeli ale bardzo za;ezy mi aby go powtorzyc w dvi'ie, btw. nie jestem zbyt dobry w js za wszelkie sugestie pozwalajace rozwiazac ten problem jestem wdzieczny? Pozdrawiam P.S. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzieki,
tylko ja mam kilka tych div'ow i chcialbym otrzymac taki efekt zalozmy ze mam ich 9 poustawianych 3 rzedy na 3 kolumny, i teraz najezdzajaca na 1rzad w 1kolumnie, ma sie zmienic tlo z np. bialego na zolty a pozostale elemnty w tej samej kolumnie i rzedzie na rozowo, reszta bez zmian graficznie to mialobyb wygladac tak na poczatku b b b b b b b b b gdzie b to biale tlo po najechaniu na 1 elemnt z r r r b b r b b gdzie z-zolty, r-rozowy i podobnie w innych przypadkach np 2 rzad w 3 kolumnie aby to zrobic to juz chyba samo css nie wystarczy?? moglem to napisac/opisac poprzednio tylko myslalem ze jak bede wiedzial jak to zrobic z jednym div to dalej juz sobie poradze ale korzystajac z 'div.nazwa:hover' chyba tego efektu nie otrzymam no chyba ze sie myle Pozdrawiam P.S. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
mam taki kod i nie wyswietla mi sie nic ostatecznie chce miesc tablice tab z 4 indexami tab[a][b][c][d] jakies sugestie? Pozdrawiam P.S. Ten post edytował piasekps 21.10.2007, 17:26:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:45 |