![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hi, interesuje mnie coś takiego, żeby można było w newsach dodawać w dowolny miejscu obrazek (upload na serwer (skrypt uploadu to ja mam)) + opis pod nim i w to w ramce, i teraz jak się będzie wyświetlać to, żeby było w rozmiarach 150px (szerokość), a wysokość dopasowana automatycznie i jak się kliknie to ma się wyświetlić obrazek w oryginalnych rozmiarach jako popup.
Czy jest taki plugin do TinyMCE? A może jest jakiś inny wysywig, który coś takiego umożliwia. Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 17.10.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli szukamy wtyczki "zrób za mnie całą magię" ?
![]() Wtyczki takiej nie widziałem, ale skoro masz już fotki na serwerze (rozumiem, że obie wielkości), to możesz pobawić się w modyfikowanie tinymce, a dokładniej wstawiania obrazka. Inne rozwiązanie to zabawy z modyfikacją treści newsa przed jego wyświetleniem. A jeszcze inne to javascript ktory znajdzie wszystkie fotki w tresci newsa i zrobi to co sobie wymyślisz. Tak czy siak na gotową wtyczkę bym nie liczył. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:39 |