![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
j
Ten post edytował bastek8989 21.10.2007, 18:01:25 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy każdemu trzeba podawać adres validatora? Przeszło 80 błędów do poprawienia - co tu komentować w kodzie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co mi adres walidatora skoro przegladarki nie sa z nim zgodne, gdyby kod byl z nim zgodny to bylby by problemy ze starszymi przegladarkami a tak wszystko jest cacy
standardy beda o dupe rozbic poki wszystkie przegladarki nie beda z nimi zgodne Ten post edytował bastek8989 20.10.2007, 19:56:44 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dla mnie jest troche za duży ścisk. Ale za to te menu na górze "filmy gry online ..." mi sie zajefajnie podoba. Po prawo mi czegoś brakuje.
6/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona wydaję się bardzo ciężka, za dużo małych elementów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co mi adres walidatora skoro przegladarki nie sa z nim zgodne, gdyby kod byl z nim zgodny to bylby by problemy ze starszymi przegladarkami a tak wszystko jest cacy Kpisz, czy o drogę pytasz? Jak przeglądarki mają wg ciebie być niezgodne z walidatorem? Z tego co wiem każda przeglądarka zrozumie konsttukcje typustandardy beda o dupe rozbic poki wszystkie przegladarki nie beda z nimi zgodne Kod <div><p><strong></strong></p></div> a gorzej już będzie z potworami typuKod <div><p><strong></div></p><em></em></div> Starsze przeglądarki? Które to? Kłopotliwy może być Firefox 1.x, który ma pewną ilość runku, ale którego używa wciąż mniej i mniej ludzi. Pół roku i odejdzie na margines. Poza tą jedną przeglądarką musisz liczyć się z Operą 9.x, Firefoksem 2.x, IE6 i IE7. A jeśli napiszesz stroną zgodną ze standardami to najnowsze Safari czy Konqueror spokojnie dadzą sobie radę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napaćkane strasznie - nie podoba mi się.
Swoją drogą, to kolejny serwis "o dupie marynie" ![]() ![]() Opisy gg, śmieszne filmiki, etc. - wartość merytoryczna powala na kolana... -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:56 |