![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym stworzyć portal coś na podobę poznanskirap.com jaki jest najlepszy CMS? Tzn. chciałbym aby userzy mogli wrzucać swoje mp3. Sparwdziłem takie cms-y jak: eZ Publish(totalnie nieogarnaiłem, a polskie wsparcie jest lipne), Post Nuke, PHP Fusion, Mambo. Post Nuke'a jako tako ogarniam, Mambo odpada, PHP F. też, a szkoda że eZ za bardzo nie kminię bo wortal php.pl przecież na tym się trzyma i co z tego widać całkiem nieźle...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No nie wiem, wyrbubój może jPortal.Najlepszy według mnie cms to e107 tylko muli bardzo, a ma dużo opcji.
A co do listy cms'ów to wystarczy zajrzeć na phpedia.pl: OpenSourceCMS -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Najlepszy jest mambo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam MODx, używamy go w robocie do prowadzenia serwisów, prosty jak futerał od cepa
![]() Pozdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 13:21 |