![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
joko ze nie spodobal sie tytul mojego poprzedniego postu jestem zmuszony napisac jeszcze jeden ;P
mam taki problem staram sie zainstalowac pewien skrypt.. niby bardzo prosta instalacja... ale jak widac dlamnie nie bardzo sprawa wystepuje nastepujaca co mam wpisac w miejsce zaznaczone na obrazku? skrypt znajduje sie na stronie w katalogu "a" nic nie pomaga jak wpisuje w te miejsce "a" albo "/a" albo "/" albo www.adresstronydotcom/a" przez instalacje moge przejsc tylko wtedy gdy wgram wszystkie pliki jeszcze raz tylko ze do innego katalogu.. ale wtedy strona nie dziala po zainstalowaniu.. prosze nie kasowac tego postu i wszystkich bardzo prosze o pomoc dopiero raczkuje w tym temacie i chcialbym sie czegos nauczyc tutaj macie obrazek... ok poradzilem sobie prosze o zamkniecie i dzieki za uwage ;P |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2007 Skąd: http://localhost/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz wpiszać scieszke gdize jest plik i zakonczyć ją znakiem
Kod / a tam wużej wpiszać adres i tez zakonczyć Kod / PS. Proponuje zmieny forum dla tego postu albo przedszkole albo gotowe rozwiązania Ten post edytował michu2510 19.10.2007, 18:26:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
oj masz chłopie pecha
moderator w poprzedni temacie napisał Ci tak: Cytat Zamykam, proszę przesłać któremukolwiek moderatorowi poprawny tytuł wątku na PW a zostanie on odblokowany. Co ty zrobiłeś? Otworzyłeś nowy temat, a to złamanie regulaminu. crossposting z Temat: help - zamykam - prosze wrócić do poprzedniego tematu, zastosować się do zaleceń ~mike'a i na przyszłośc nie olewać wskazówek moderatorów. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:52 |