![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem ze zbudowaniem select listy tak aby wybierajac np luty w kolejnej select liscie pojawilo sie np. 28 pozycji czyli lista dni dla danego miesiaca. wiem , ze mozna to zrobic bez przeladowania strony na zasadzie javascript a funkcja mktime i date zalatwi rok przestepny itp. $ilosc_dni_w_miesiacu= date ("t",mktime (0,0,0,$base_mon,$base_day,$base_yr)); Ale jak to zintegrowac to mi sie nie udaje. Poomocy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Olsztyn, Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wiem , ze mozna to zrobic bez przeladowania strony
na zasadzie javascript a funkcja mktime i date zalatwi rok przestepny itp. $ilosc_dni_w_miesiacu= date ("t",mktime (0,0,0,$base_mon,$base_day,$base_yr)); Ale jak to zintegrowac to mi sie nie udaje. Poomocy Bo zintegrować tego bez przeładowania strony nie można. Jeśli nie chcesz przeładowywać to musisz wykorzystać obiekty czasu JavaScriptu: http://www.web-source.net/web_development/...script_date.htm i tutaj php nic nie zdziała. -------------------- I've dropped something... oh my god, it's a database!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 05:45 |