![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam cos takiego
Kod <?php echo object_select_tag($dog_notice, 'getDogdistrictId', array ( 'related_class' => 'DogDistrict', 'include_blank' => false,)) ?> jak zrobic zeby "DogDistrict" bylo wyswietlane alfabetycznie teraz wyswietla mi w kolejnosci dodania do bazy. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 1 Dołączył: 14.07.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sądzę że wystarczy że utworzysz dla klasy DogDistrict metodę:
<?php echo object_select_tag($article, 'getDogdistrictId', 'peer_method=getOrderedDogdistrict') ?> Następnie tworzysz sobie metodę getOrderedDogdistrict w klasie Dogdistrict która zwraca Ci posortowaną listę. Jak coś niejasne, to daj znać ![]() -------------------- www.symfony.pl - serwis społeczności symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o to chodzilo
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 1 Dołączył: 14.07.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja to wziąłem stąd: http://www.symfony-project.com/book/1_0/10-Forms
W razie czego, polecam również pisać na: Ogólne pytania i odpowiedzi dot. symfony ![]() -------------------- www.symfony.pl - serwis społeczności symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:30 |