![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc mam taki problem. Mam stronę no i chce sobię utworzyć folder np. admin w którym będą pliki z panelu admina. Ale, jak próboję includować plikiz folderu ../includes/header.php itp. Wyskakuje następujący błąd:
Warning: Smarty error: unable to read resource: "header.tpl" in C:\usr\httpd\cms\libs\Smarty.class.php on line 1095 Jak ten problem rozwiązać? Ten post edytował Exodus 17.10.2007, 14:05:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A pokazujesz Smarty gdzie znajdują sie katalogi z tpl'ami ?
PS.Dodaj [tag] do tematu. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc. Znacie może jakiś godny polecenia kurs smarty?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
smarty.php.net
|
|
|
![]()
|
|
Kurcze jakbyście to zrobili. Mam stronę, w folderze includes jest header.php i footer.php. Utworzyłem jeszcze jeden folder o nazwie Admin w którym mam zamiar umiescic pewne pliki. Ale muszę do nich includnąć header.php i footer.php, czy jedynym wyjsciem jest includowanie plikow po kolei ? bo np. includne header.php wywala blad:
Warning: include(includes/function.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\usr\httpd\includes\header.php on line 8 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/function.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\usr\httpd\includes\header.php on line 8 Moje pytanie brzmi jakbyscie to zrobili i jak to zrobic najwydajniej. Napisałem tu głupotę, przepraszam Ten post edytował Exodus 18.10.2007, 16:10:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat zajebiste forum... ile mozna czekac na pomoc ;/ Jeszcze jedno takie nabicie tematu bzdurnym tekstem to sie napewno nie doczekasz...Milego dnia zycze ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie no, przepraszam... Ale 2 dni temu zamiescilem to pytanie, a do dnia dzisiejszego nikt nie chce mi pomoc... Proszę was o pomoc ...
Pomocy... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś taki niecierpliwy
![]() ![]() Zamiast
daj
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie o to
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:05 |