![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam skrypt, w którym pobieram z tabeli people opis i z tabeli zdjecie zdjęcie do opisu. Gdy wyswietlam skrypt na stronie wyrzuca mi : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/get_img.php:10).
Oto ten srypt:
zmienna $filedata przechowuje zdjęcie Ten post edytował seba15290 16.10.2007, 16:30:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cannot modify header information - headers already sent - tak jak jest napisane nagłówki zostały już wysłane i to wszystko wyjaśnia. Na forum było już setki tematów na ten temat. Przed nagłówkami nic nie można wysyłać do przeglądarki a Ty masz tam mnóstwo echo... Więcej w postach na forum bo ile można co dwa dni na ten sam temat pisać.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cannot modify header information - headers already sent - tak jak jest napisane nagłówki zostały już wysłane i to wszystko wyjaśnia. Na forum było już setki tematów na ten temat. Przed nagłówkami nic nie można wysyłać do przeglądarki a Ty masz tam mnóstwo echo... Więcej w postach na forum bo ile można co dwa dni na ten sam temat pisać. Łukasz Próbowałem już umieścić nagłówki na początku skryptu ale to nic nie daje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecyduj się, czy wysyłasz do przeglądarki zdjęcie, czy dokument html.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:31 |