![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-DJ Kip- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chciałbym zrobić taki formularz email, że jak ktoś kliknie submit, to wyświetla sie strona 123.html i dane z formularza wysyłane są na mój email xxx@xx.xx
Oto kod, który obecnie posiadam:
Wszystko tkwi w tym:
Ponieważ korzystałem z darmowych formularzy email wszystko jest ok w tym formularzu tylko wyświetla się ich strona a nie 123.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 2 Dołączył: 14.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-DJ Kip- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jestem zielony w tych sprawach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Za gotowce się płaci.. nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, gdy się czyta takie posty.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
-DJ Kip- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mogę zapłacić ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
1. Gotowcom NIE
2. Jeśli chcesz płacić, to umieść stosowną ofertę w stosownym dziale (oczywiście najpierw musiałbyś się zarejestrować) 3. Widzi mi się, że to co chcesz zrobić nie jest do końca legalne, bo chcesz wysłać dane użytkownika gry pod swój adres. 3x Zamykam. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 13:46 |