![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki lamerski problem: Chcę pobrać kod strony, z wyszukiwarki. Potrzebuję więc pobrać kod ze strony wywołanej z zapytaniem metodą POST. Aktualnie używam file_get_contents. Czy będzie taka możliwość z tą funkcją, czy muszę użyć innej? Pozdrawiam -------------------- E-Danek.info
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jest jakaś inna możliwość? Nie mam możliwości doinstalowania Curla
Ten post edytował danek 16.10.2007, 12:52:26 -------------------- E-Danek.info
|
|
|
--gość-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jesli pobranie z wyszukiwartki to metoda GET a nie POST
|
|
|
![]()
|
|
Taaa. Bo każda wyszukiwarka jest taka sama. Napisałem wyraźnie: POST.
-------------------- E-Danek.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza cURLem nie ma takiej możliwości.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:08 |