![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie!
Już od dawna staram się w czasie wolnym uruchomić Apacha z SSL pod Win2k. Pod Win98, Kapeluszem i Mandarynką mi się udało, a pod win2k nie mogę! Pakiet jaki pobrałem dla 98 jest tylko dla 98 (nic z niego nie dziala pod 2k) Czy moglibyście mi podać konkretne adresy do plików jakie trzeba pobrać i jak je później sklecić w całość... Byłbym bardzo wdzięczny za konkretne pliki/linki do plików dla Windows 2000. (Mam na myśli pliki bunarne, a nie źródła!) Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrowionka -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki... właśnie to sprawdzam...
Odezwę się jeszcze w tej sprawie... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Serwerek działa, ale od czasu do czasu wyrzuca mi komunikat w error_logu:
[error] mod_ssl: SSL handshake failed (server SSL:443, client 80.55.185.172) (OpenSSL library error follows) [error] OpenSSL: error:1408F455:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac O co mu chodzi :?: P.S. Adres http://tud.at/programm/apache-ssl-win32-howto.php3 bym gdzieś przykleił na forum... Mniewam, iż przyda się jeszcze nie jednej osobie ![]() Dodane po czasie: W logu systemowym znalazłem jeszcze taki wpis: The Apache service named S:apacheApache.exe reported the following error: >>> [Thu Nov 27 05:19:01 2003] [warn] Loaded DSO S://php/php4apache.dll uses plain Apache 1.3 API, this module might crash under EAPI! (please recompile it with -DEAPI) <<< Co to oznacza ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Szkoda, że nikt nie odpowiedział...
W końcu zainstalowałem sobie Apache2 z php 4.3.4 i wszystko śmiga z SSLem włączeni... CUDO!!! Ale i tak wielkie dzięki należą się KaMeLeOn'owi... za linke -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez instalowalem wg instrukcji z tego linku i nie mam niczego nienormalnego w logach..
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Przy Apachu 1.3 wywalał mi się w momencie, gdy strona zawierała np. banery z innych serwerów (bez szyrowania), a przeglądarka pytała, czy je wyświetlić.
Teraz niemam takiego problemu... Wszystko działa jak należy... Aczkolwiek nadal nie wiem co było powodem tak głupiego zachowania... W każdym razie nie jest mi to już potrzebne... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 09:10 |