|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Na pewnej stronie mogę zmieniać styl swojego szablonu wklejając do formularza kod css. Wszystko działa pięknie ale problem pojawia się gdy wklejam taki kod:
Przy zapisywaniu zmian skrypt usuwa wszystkie znaki #. W podglądzie kodu źródłowego widzę: Próbowałem zapisać w ten sposób table#selector {display:none;} ale sam znak # jest usuwany. Znacie jakiś inny sposób na zapis znaku # bez używania #? Dodam, że jest taka możliwość, bo na innej stronie (dotyczy tego samego szablonu) dało się wkleić # -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
coś gdzieś słyszałem, że znak "?" jest rozpoznywano zarówno do identyfikatorów (#) jak i do klas (.), ale szczerze mówiąc nigdy tego nie sprawdzałem...
-------------------- |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
a jak nie pomoze to wstawiaj kropke i zamiast id uzywaj class, skoro innego wyjscia nie ma
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2005 Skąd: Legnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Jest jeszcze
Kod table[id="selector"] { ... }
-------------------- SithTemplate
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
coś gdzieś słyszałem, że znak "?" jest rozpoznywano zarówno do identyfikatorów (#) jak i do klas (.), ale szczerze mówiąc nigdy tego nie sprawdzałem... Sprawdziłem - nie działa. @my salsa: Nie mogę zmieniać kodu html. Mogę wrzucać jedynie style. @PiotrLegnica: Wygląda na to, że działa. Wielkie dzięki. Masz browca -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@mike: masz racje. W takim razie jest inny sposób na wprowadzanie znaku #, skoro innym się to udaje..
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:12 |