![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem, nie moge znalesc funkcji w php (o ile taka jest ![]() Mam skrypt, ktory bardzo dlugo wykonuje obliczenia. Chciabym aby przed jego wykonaniem w przegladarce pojawila sie informacja ze zmiennej. Przy uzyciu echo czy print wyswietla ta informacje dopiero po wykonaniu calego pliku. Chodzi mi mniej wiecej o to
Nie moge podzielic tych czynnosci na rozne pliku i do AJAXa - musi do byc w jednym pliku i tylko w php Czy jest taka mozliwosc? Prosze o pomoc Mock5 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt to wysyla, ale przegladarka nie pokazuje tego, jezeli to nie jest w sekcji <body> (w przypadku, gdy to jest dokument HTML), a w innych przypadkach czeka na znak konca linijki. Bynajmniej takie cos kiedys czytalem, stosuje sie do tego i nie mam problemow...
|
|
|
![]()
|
|
Po zakonczeniu dzialania skryptu wyswietla slowo cos, wiece to nie jest wina naglowkow HTML.
Przegladarka wyswietla nie zaleznie od naglowkow, mozna to zaobserwowac otwierajac plik TXT przez przegladarke... wyswietla tresc. Np. http://mock5.pl/bezbody.html Ten post edytował mock5 14.10.2007, 20:41:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale mi chodzilo ze w dokumentach HTML, zanim nie sciagnie sie caly plik HTML, nie jest wyswietlane nic spoza <body>.
Ten post edytował franki01 14.10.2007, 21:02:27 |
|
|
![]()
|
|
Ale ja nie mowie o HTMLu, tylko tym przykładzie (PHP):
Zalezy mi na wyswietleniu napisu "cos" zanim sie zakonczy wykonywanie petli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 13:01 |