![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi konkretnie żebym wkleił sobie obraz na pierwszą strone i po klikniąciu bedzie sie otwierała moja strona główna...czyli od początku wytłumacze.
Wpisuje sobie mój addres www....pl i chce przed wejściem w index.php wrzucić obraz na cały ekran...żeby user kliknął w niego i wtedy wszedł na moją stronke. mam nadzieję że nie zagmatwałem ![]() na przykładzie tej strony www.djdemon.pl lecz żadnych animacji tylko jeden duży obraz ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: 3Miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu stwórz stronę index.php (index.html) zawierającą obrazek z przekierowaniem do strony głównej, a swoją stronę główną nazwij np.: index_2.php (*.html).
Przypatrz się przykładowi strony którą podałeś. Tam też wpier pokazuje Ci się index a potem przenosi Cię do strony o nazwie 11.htm i dalej automatycznie do site.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobrze ale jak to stworzyć :/ ..?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ludzie rety
![]() index.htm
index_2.htm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
nie działa
![]() ![]() mam pytanie . co mam wpisać w miejsca "Piotrwusek"? i wytłumacz jakoś konkretniej bo jak widzisz jestem ciemny z tych spraw : ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
index.htm
index_2.htm @Piotrwusek Trzeba było mu jeszcze wkleić znak zgodności z walidatorami ![]() po co tagi meta, skoro koleś raczkuje dopiero? Ten post edytował Hazel 13.10.2007, 16:17:41 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do autora.
Moderator prosił Ciebie o dodanie poprawnego [tagu] do tematu ... zignorowałeś tę prośbę. Teraz żeby kontynuować temat będziesz musiał napisać do jednego z moderatorów PW ( prywatną wiadomość ) z poprawnym [tagiem] żeby otworzyć wątek. Powtarzam. Napisać PW z poprawnym [tagiem] i czekać na otworzenie wątku a nie tworzyć nowy wątek samemu. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:22 |