![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Kanagawa-ken, Japonia Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przepraszam wszystkich, ale nie mam czasu czytać o funkcji MAX, a potrzebne jest mi rozwiązanie do problemu:
- Wyświetlenie pięciu najlepszych towarów (z najlepsza oceną konsumentow) - poprostu, jak w tym przypadku te towary wyciagnac z gory dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Zobacz, która teraz jest godzina. Chyba jednak straciłeś troszkę czasu. Polecam przeczytanie przykładów nt. MAX() bo argument "nie mam czasu czytać" raczej nie zachęca do pomocy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam wszystkich, ale nie mam czasu czytać o funkcji MAX, (...) A co mnie to obchodzi?Pisząc na tym forum mas obowiązek wcześniej zajrzeć do dokumentacji. My nie mamy czasu i chęci na takich ignorantów jak Ty. Zamykam i zmień podejście albo od razu sie wyloguj. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:16 |