![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest moja pierwsza stronka prosze o krytyke www.pele.osowo.pl
Ten post edytował pelemaster 12.10.2007, 14:22:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2007 Skąd: http://localhost/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze pisząc poczułem jak bym się cofnął z 4 lata do tylu. To chyba sam html. Pomyśl nad CSS to może wiele dodać no i sensowne rozmieszczenie wszystkiego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
![]() ![]() PS: pierwszy raz na całej stronie najbardziej podoba mi się gotowa księga gości - ma zdecydowanie najlepszy design ![]() Ten post edytował phpion.com 12.10.2007, 16:38:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bez obrazy, ja nie bede oceniac bo tutaj po prostu nie ma czego oceniać. Prawdopodobnie kolega nie wie jakimi tematami odnosnie tworzenia stron internetowych sie interesować (wiec trzeba pomóc), wiec polecam się zająć przede wszystkim: XHTML, CSS, następnie "profesjonalnym" designem strony, tzn. jak tworzyć strony praktyczne i nowoczesne, no a potem juz skryptowanie w PHP5 + MySQL pozostaje.
Powodzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Do wszystkich krytyków:
"Zapomniał wół jak cielęciem był". Fakt, strona nie zachwyca, jednak jest to pierwsza strona, a od czegoś trzeba zacząć. Po pierwsze - naucz się HTML i CSS. Następnie poszukaj w sieci narzędzi do doboru kolorów. A potem ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Dużo nauki przed tobą. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 3 Dołączył: 21.08.2006 Skąd: Zheshuv Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do wszystkich krytyków: "Zapomniał wół jak cielęciem był". I jak goscia nie polubic... Nie widzi tylko bledy ludzi ktorzy go otaczaja, ale tez SWOJE. Jesli chodzi o strone, to nie jest najlepiej wykonana, ale jak na pierwszy raz to tragedii nie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
OT:
Do wszystkich krytyków: "Zapomniał wół jak cielęciem był". W takim razie nigdy nie wolno krytykować (bardziej odpowiednie określenie: "wyrażać negatywnej opinii") ponieważ i tak uczymy się całe życie w związku z czym cały czas jesteśmy cielętami (no chyba że ty jesteś wołem). Jeśli ktoś prosi o ocenę to się ją wystawia, w szkole nie masz przecież sytuacji "o, nic nie umiesz, ale wiem, że uczysz się tego od wczoraj więc masz 4+ na zachęte". Jeśli ktoś daje coś pod ocenę to powinien się liczyć również z ocenami negatywnymi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje za krytyke, Postaram się nadrobić "zaległości" i stworzyc cos nowoczesniejszego
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuwam niepotrzebne posty ... a do batman i phpion.com prośba o niekontynuowanie OT bo nie to jest celem postu.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to zwykle nabijanie reklam [-;
Oceniac nie ma czego. PS Bleeee... -------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@c3zi hmm, przecież Pan od razu nie pisał w php, MySQL, css i na divach stawiał, czy się mylę?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kildyt Nie rozumiem zwiazku. Jakkolwiek nie zaczynalbym, nie dalbym po prostu czegos takiego do oceny. Przeciez ta stronka mogla nie korzystac z php,mysql, nie byc zrobiona na div'ach, a byc ladniejsza.
-------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt, strona nie zachwyca, jednak jest to pierwsza strona, a od czegoś trzeba zacząć. No okej ale moze warto zobaczyc co i jak inni robia. Google.pl -> szablony www -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, ja bym na użytkownika nie skakał bo to może go zniechęcić do dalszej pracy, a przecież po kilku latach może tworzyć bardzo dobre serwisy.
Według mnie ten topic powinien zostań zamknięty. Dalsze rozmowy nie wniosą nic nowego do sprawy. Pan pelemaster powinien po prostu dalej ćwiczyć swoje umiejętności. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2007 Skąd: http://localhost/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A do autora tej stronki to niech zobaczy na te srtony : http://www.cssbeauty.com/ i na http://www.csszengarden.com/ .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linkując cssbeauty i csszengarden rzucasz użytkownika na głęboką wodę. Trzeba zacząć o rzeczy dużo prostszych.
http://kurs.browsehappy.pl/, Przeczytaj : specyfikację CSS1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 11:12 |