![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2005 Skąd: Brodnica :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po zalogowaniu użytkownika na stronie pokazuje się napis "Witaj [nazwa uzytkownika]" po przejsci do strony gdzie uzytkownik moze zaktualizowac swoje dane jego nazwa juz nie jest wyswietlana :/ co sprawia, ze nie moge pozniej przypisac konkretnych danych temu uzytkownikowi w bazie
![]() Prosze o pomoc. wizytowka.php
wyslij.php
gora.php
dol.php
Ten post edytował winnetu 12.10.2007, 12:56:33 -------------------- Uważaj na ludzi, którzy sie nie śmieją - są niebezpieczni!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a spróbuj w konkretnym pliku gdzie wykorzystujesz sesje na początku dać session_start();
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokazujesz nam kod uploadowania plików, a pytasz o co innego
![]() mam pare pytań poza tym.. Co to jest? : 1) isset($_SESSION['user_ok']); 2) if ($plik != ""); ![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę, że nie sprawdzasz danych $_POST przed wstawieniem ich do zapytania
![]() -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2005 Skąd: Brodnica :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokazujesz nam kod uploadowania plików, a pytasz o co innego ![]() mam pare pytań poza tym.. Co to jest? : 1) isset($_SESSION['user_ok']); 2) if ($plik != ""); ![]() Ponieważ chcę przesłane dane przypisać do ID użytkownika w bazie danych, a id (czyt. login) przekazywany jest przez sesje. -------------------- Uważaj na ludzi, którzy sie nie śmieją - są niebezpieczni!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie, te wiersze możesz równie dobrze usunąć bo są bezuzyteczne. Postawienie za nimi ; średnika powoduje, ze nie maja zadnego znaczenia.
Nie mam pojecia jak Ci pomoc, bo ten kod jest calkowicie bez sensu. Gdzie masz dodawanie jakichkolwiek zmiennych do sesji ? Nie widze, zebys gdziekolwiek jakies dane zapisywal. -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
nieważne, poradziłem już sobie z tym problemem sam
![]() -------------------- Uważaj na ludzi, którzy sie nie śmieją - są niebezpieczni!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:12 |