![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam skrypcik, który tworzy mi na stronie playera:
Jeśli w miejsce zmiennej $tlink wpiszę np. film.flv to film normalnie działa ale jeśli chce tekst film.flv przekazać za pomocą zmiennej $tlink to juz filmik się nie ładuje :/ Nie wiem czy to ma znaczenie ale cały ten skrypt jest w pętli while, która pobiera adresy do filmików z bazy danych. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz jak wyglada źródlo jak wpiszesz z palca i jak wyglada jak laduje z bazy
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, niby rozwiązałem problem ale nie wiem dlaczego na FF wyświetla mi się dobrze ( kilka filmików) a na IE wyświetla mi się tylko pierwszy :/ Zamiast kolejnych wyświetla mi się napis by pobrać Flash Player. Dlaczego tak się dzieje ?
Pozdrawiam. Ten post edytował GreenGo 11.10.2007, 23:53:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do pierwszego błędu, mimo, że napisałeś rozwiązanie warto napisać też co było źle - dla innych. IMO winą były ' '. Skrypt powinien wyglądać tak:
Co do drugiego błędu, wydaje mi się, że to są po prostu uroki IE. Musisz się pobawić, poszukać (w Google) rozwiązania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:41 |