![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Modyfikowałem stronę firmy w któej pracuję i chyba coś sknociłem ponieważ strona nie działą poprawnie.
Adres strony to www.sobmar.com.pl Problem jest z lewym menu ponieważ jak klikam na którykolwiek przycisk to cał czas przenosi mnie na stronę pierwszą serwisu. Kombinuję od rana i NIC. Proszę o pomoc ![]() Jeżeli będzie taka potrzeba mogę zamieścić kod php ale może po tych skromnych informacjach będzie wiadomo o co chodzi Jakiś czas temu miałem podobny problem i przy pomocy jednego z forumowiczów udało się go rozwiązać ale ja jużniestety nie pamiętam w czym był problem, a rozmowa odbywała sie na GG. Więc jeszcze raz proszę o pomoc - moje GG 6645559 Ten post edytował tomfly 11.10.2007, 10:08:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Problemy ze stroną to ma niemal każdy, a zatem...
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole i innymi zasadami forum Z tego, co widzę, to po prostu nie działa mechanizm odpowiedzialny za pobieranie podstron (zapewne treści z bazy danych). Zauważ, że adres się zmienia i każdy link powinien prowadzić do innej kategorii. Na podstawie podanych informacji nie można stwierdzić, gdzie jest bład. Musisz pokazać kod php strony index.php (+ ewentualnych dołaczanych do niej skryptów). Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaję kod index.php
Ten post edytował tomfly 11.10.2007, 10:20:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Następnym razem najpierw wykonaj back-up.
Myśle że problem jest w kodzie bo odsylacze wskazuja na podkategorie. -------------------- eclipse :)
|
|
|
![]()
|
|
A to kod lewego menu menu.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ale podałeś sam kod html co nam nic nie dało...
Musisz podać kod php odpowiadający za sprawdzanie $_GET i wykonywanie zadań ![]() -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 13:59 |