![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
I tak jak w temacie jak to zrobić ![]() ![]()
Powód edycji: Dodaje tag /~strife/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcja mail() blokowana jest przez admina serwera.
-------------------- eclipse :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem administratorem swojego serwera, ale ucze się, tak więc mam problem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po czym stwierdzasz że jest zablokowana ? Maile się nie wysyłają ? A masz serwer SMTP ?
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
W pliku php.ini jest tam funkcja mail() adres jest wpisany.
Maile nie dochodzą. Nuka mam pod win2000. Usługi smtp nie mam zainstalowanej ( nie wiem czy ma to znaczenie ) Nie mam żadnego serwera smtp. Mam w pakiecie krasnala usługe smtp, jest skonfigurowana. Proszę was o pomoc. A więc mam postawić serwer poczty żeby działało ![]() Jak zrobić jaki program itd... ? OS: win2000. Proszę was o pomoc. Dziękuje z góry. Mam domene na www, a jak z pocztą, też muszę założyć jakąś domenę ![]() Aha mam zmienne ip. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku php.ini poszukaj sekcji disable functions i usuń z niej funkcję mail..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:14 |