![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 16 Dołączył: 18.10.2006 Skąd: Olsztyn/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Tak jak w temacie, czy możecie mi pomóc? Jakie jest potrzebne oprogramowanie by stworzyć coś takego? mam laptopa i monitor lcd. Mam nadzieje, ze jasno nakreśliłem temat ![]() Z góry dziękuje za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem czy na takie co jest oprogramowanie. napewno przydatne są dwie karty graficzne. poszukaj w google - moze są jakieś sterowniki dla twojego laptopa by o zrobić, albo normlanie w panelu np. ati. wydaje mi się, że grono sterów wyłacza monitor laptopa jak się podłączy i ustawi zewnętrzny monitor
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W windowsie xp to po prostu dziala (o ile sprzet ci na to pozwala), klikasz Roszerz pulpit na oba monitory (czy jakos podobnie)
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 16 Dołączył: 18.10.2006 Skąd: Olsztyn/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie mogę znaleźć taką opcję, którą podajesz dr_bonzo? Mam w laptopie kartę graficzną GeForce Go 7400 szukałem w opcjach Nvidia i nie mogę znaleźć...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problemem jest to że masz Laptopa, ale poszukaj dokładnie w panelu sterowania sterowników karty graficznej. Zakładam że zainstalowałeś sterowniki do karty, bo czasem niektórzy nie wiedzą że trzeba to zrobić
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AcidBurnt tak ma
![]() Wracając do tematu, spróbuj krokiem dr_bonzo, powinno dać jakiś efekt. Tylko pamiętaj, że to jest zależne od karty graficznej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu wlasnosci monitora/ekranu (tak u mnie w budzie/PC bylo) ew. w programie od karty graficznej (kumpel na lapku tak mial)
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za tak liczną pomoc:) popróbuje i jak uda mi się dam znać:) sztosz oczywiście, że mam zainstalowane sterowniki jak mogłoby być inaczej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam GeForce Go 7300 (Laptop)
Jeśli XP: Właściwości ekranu (prawym na pulpicie) -> Ustawienia -> Zaawansowane -> GeForce Go 7300 (7400 u Ciebie) -> Zarządzanie pulpitami -> Tam są opcje (nView) dzięki którym powinno Ci się udać podzielić ekran na dwa monitory. U mnie był tylko taki szkopuł, że nie miałem paska start na tym drugim (monitorze), ale to może dlatego, że nie używam explolera jako shell'a, tylko mam Aston Shell... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Paska start nie ma w standardzie na drugim monitorze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
W standardzie nie - ale jest kilka fajnych programików, które go 'robią':
www.ultramon.com i darmowy: http://www.mediachance.com/free/multimon.htm -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 01:59 |