![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy wie ktoś co należy dopisać w kodzie strony (strona w PHP) aby użytkownicy: klikając w przegladrkach (IE, Firefox) Zapisz - domyślnie zapisywali strony w pliku *.mht. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Wydaje mi się że nie da się zrobić czegoś takiego, ale nie jestem do końca pewien. Poczytaj trochę o header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, być może coś znajdziesz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciężka sprawa.. możesz przy pomocy htaccess zmusić otwieranie plików .mht na Twoim serwerze przez parser php i wszystkie swoje skrypty przemianować na takie rozszerzenie.
Ten post edytował em1X 9.10.2007, 23:18:12 -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może powiedz po co ci to, bo jeśli chcesz stronę zabezpieczyć przed kopiowaniem to masz "marneszanse"
![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce aby uzytkownicy, ktorzy beda chcieli sobie cos sciagna: cale strony: nie zapisywali osobno grafiki itd: takie rozwiazanie jest powszechnie wykorzystywane przy stronach BIP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdziłem... nie da się! (Jedynie jakieś skrypty po stronie przeglądarki mogą go ją do czegoś zmusić)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:11 |