![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka all!mam problem probuje zainstalowac platnosci u siebie w annonsach ale niewiem do konca jak mam zrobic zeby pokzaywalo gosciowi dokladnie ten ktory chce zobnacyc tznaczy klika w butona zobacz kontakt wyskakuje mu okno z paltnosciami kod platnosci jest taki
nastepnie matam info ze ma wyslac smsa i wpisac kod w okienko wysyla wpisuje i pokazuje mu sie kontakt do pokazywania kontaktu mam taki skrypt niestety pokazuje tylko "adres email:" i wiecej nic
a musi pokazywac email i telefon laski ten ktory gosc chce zobaczyc pozdrawiam i dzieki za pomoc wczesniej bylo tak ze po kliknieciu w zobacz kontakt adres w kodzie byl taki costam.php?id=$id to znaczy ze teraz musze podobnie zrobic i ten kod html w php wrzucic ?niewiem czy dobrze mysle ale mi sie tak cos wydaje w kazdym razie prosze o pomoc a jeszcze jest jeden kod prz platnosciach tylko niewiem gdzie go wrzucic zeby bylo dobrze Ten post edytował martino277 9.10.2007, 19:57:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:06 |