![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój problem:
1. Jest strona - powiedzmy abc.html która jest zbudowana w oparciu a AJAX 2. Po załadowaniu strony dynamicznie dodawane są do jej treści pliki graficzne (GIFY) - są to zwykłe grafiki które w przeglądarce można zapisać jako... W kodzie strony jest pewna funkcja która pobiera zawartość stosownej grafiki z serwera i umieszcza ją w DOM'ie strony. To, jakie pliki są ładowane, zależy od czasu (pory dnia) 3. Potrzebuję na zewnątrz - tzn. na innym serwerze - wyświetlić dokładnie te same grafiki. 4. Nie mam dostępu do źródeł skryptów i grafik na pierwotnej stronie. Pytania: 1. Czy to w ogóle możliwe? 2. W którą stronę zwrócić się w poszukiwaniu rozwiązania? Będę wdzięczny za każdą wskazówkę... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro jak wnioskuje jest to plik html z wywołaniem funkcji JS, która ładuje dane,
(a to skad i jak to już nas nie interesuje), to może Menu->Widok->Źródło strony |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja w FF zaznaczam dany element i POKAZ ZRODLO ZAZNACZENIA i pokaze ci nawet wygenerowane obrazki z AJAX'a
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:43 |