![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie problem dotyczy odtwarzania muzyki na stronie. Dwa główne problemy:
1. Wchodzę na stronę i odtwarzana jest automatycznie muzyka (wylosowana jedna np z 8 dostępnych utworów). Można ją zatrzymać, puścić jeszcze raz, regulować głośność. 2. Po kliknięciu opcji muzyka, będzie odtwarzacz mp3 i odtwarzacz teledysków (coś w stylu telewizora). Wiem, że z tym telewizorem to pozostaje tylko flash.. W pozostałych przypadkach chciałbym go uniknąć bo go nie znam a nie mam czasu teraz się go uczyć. Czy jest możliwość odtwarzania muzyki na stronie z regulacją itp bez flasha? Poproszę o jakieś wskazówki. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zagnieździć mediaplayera/mplayera a inaczej to bez flasha sie nie obejdzie - są gotowe rozwiązania - poszukaj
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz podesłać jakieś info jak zagnieździć mediaplayera na stronie.
Właśnie się tego obawiałem, że bez flasha się nie obędzie. Niestety nie mam czasu na książki i kursy. Możecie polecić jakieś środowiska do bezpolesnego tworzenia we flashu? Wskazane byłyby darmowe ale nie muszą. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
10 sekund googlowania http://webmaster.helion.pl/kurshtml/multimed/multimedia.htm
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki null za 10 sekund poświęcenia.
![]() pozdrawiam -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
@Jarod: jesteś już chyba wystarczająco długo na forum żeby mnie z NULL'em nie mylić. I nie ma za co
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem w ostatnich dniach podobne zadanie. Ja użyłem www.wimpyplayer.com Dodam, że flasha nie znam, ale do używania tegoż narzędzia wiedza ta nie jest potrzebna.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Miałem w ostatnich dniach podobne zadanie. Ja użyłem www.wimpyplayer.com Dodam, że flasha nie znam, ale do używania tegoż narzędzia wiedza ta nie jest potrzebna. Dzięki wielkie - teraz mogę wybierać. @devnul: Przepraszam za pomyłkę. Tak się właśnie zastanawiałem co się stało nullowi że odpisał bez zbędnych dyskusji;) Teraz już rozumiem.. pzdr -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:55 |