![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję skryptu który przeanalizuje dane wpisane w pole wyszukiwarki, np szukanie:
wystap słowo "wystap fraza" -"ale nie ta" -nieto słowa "wystap" i "slowo" powinny wystappic, tak samo z "wystap fraza". Pojawienie się znaku minusa przed frazą lub wyrazem powoduje, że kryterium ogranicza ich użycie w tekście. Naskrobałem coś takiego, pewnie można to zorbić lepiej, ale poddaje poniższy kod do lustracji: http://rafb.net/p/NaCstX35.html Pozdrawiam ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
The requested document was not found
![]() Wyszukiwanie nie działa, bo dokumentu nie znaleziono ![]() 1/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamieszcze bezpośrednio ;]
-------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie latwiej uzyc MATCH AGAINST w BOOLEAN MODE ?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:14 |